Muzikale projecten

Als organisator vind ik het mooi om muziek aan mensen te verbinden

Landgoedconcerten

Wat een prachtige kasteel is Cannenburch! De tuin en al het water eromheen zorgen voor een bijzondere sfeer. Vanaf de vlonder klinkt op zaterdagen in september prachtige muziek. Het Kobario Trio, blokfluitensemble FEW en het Margaretha Consort heeft er al met veel plezier opgetreden.

Bezoek website

Goudenzaalconcerten

Stichting Vrienden Stedelijk Museum Kampen en Stichting Vrienden van het Ikonenmuseum organiseren i.s.m. Stichting Magna Musica op zondagmiddagen een de museumconcertserie. Deze vinden plaats afwisselend in de Gouden Zaal en het Atrium van het Ikonenmuseum. Studenten van ArtEZ worden uitgenodigd en musici uit de regio. De muziek wordt uitgezocht bij de tentoonstellingen die te bezichtigen zijn in het museum. Aanvang concerten: 14.30 uur.
Concertdata in 2024: 28 januari, 3 maart, 16 juni, 29 september en 3 november.

Bezoek website

Kunstconcerten

Samen met luitist Patrick Broekema en dichter Kees Smits organiseerden we een aantal concerten rondom het thema ‘Liefde’. Liederen van Dowland werden gezongen, begeleid op luit. Kees Smits droeg poëzie voor. In 2024 wordt deze serie vervolgt i.s.m. Tamara Ester (sopraan), Bruno Barat (galeriehouder) en Patrick Broekema (luit).

Bezoek website