Muzikale projecten

Als organisator vind ik het mooi om muziek aan mensen te verbinden

Landgoedconcerten

Wat een prachtige kasteel is Cannenburch. De tuin en al het water eromheen zorgen voor een bijzondere sfeer. Op zaterdag 2 september geeft blokfluitensemble FEW o.l.v. Annelies een zomers concert op de roeivijver van de kasteeltuin. Het Kobari Trio geeft een week later, op 9 september, een bijzonder kasteelconcert.

Bezoek website

Goudenzaalconcerten

Stichting Vrienden Stedelijk Museum Kampen organiseert i.s.m. Stichting Magna Musica op zondagmiddag 4 juni het derde huiskamerconcert in de Gouden Zaal van het museum. Aanvang van dit concert is 14.30 uur. Inloop vanaf 14:00 uur met een kopje koffie of thee. Reserveer snel, want er zijn maar vijftig plaatsen beschikbaar. Vriendenstedelijkmuseum@kampen.nl

Bezoek website

Poëzieconcerten

Samen met luitist Patrick Broekema en dichter Kees Smits organiseren we een drietal concerten rondom het thema ‘Liefde’. De concerten staan gepland in september en oktober voor Hattem, Kampen en Leiden. Er zullen liederen van Dowland worden gezongen en bespeeld. Kees Smits zal zijn poëzie voordragen. Meer informatie volgt spoedig.

Bezoek website