Dirigent

Je ziet de glinstering in de ogen van de koorleden als ze zelf ook horen dat het mooi klinkt

Een groep enthousiaste zangers muziek laten maken, vind ik ontzettend mooi. Ik hou ervan om tekst, melodieën en stemmen bij elkaar te brengen. Naarmate de repetities vorderen en je dichter bij een concert komt, zie je de glinstering in de ogen van de koorleden als ze zelf ook horen dat het mooi klinkt wat ze samen doen. Naast dirigeren vind ik organiseren erg leuk en help ik graag mee concertprogramma’s samen te stellen.

Naast de koren die je hieronder ziet beschreven, dirigeer ik ook verschillende projectkoren in provincies Overijssel en Gelderland. In juli 2023 volgde ik de Kurt Thomas Cursus aan het Conservatorium van Utrecht. Directielessen kreeg ik van Adrián van der Spoel, Hans Nooyens en Imre Ploeg. Een inspirerende week vol leerzame workshops. Weer vol energie voor komende repetities.

Magna Musica

Sinds 2021 ben ik artistiek leider van stichting Magna Musica. Ik zorg dat alles rondom een concert geregeld is. Het koor en ensemble van de stichting dirigeer ik ook. We hebben al veel mooie concerten gegeven. Neem eens een kijkje op de website. Als je geïnteresseerd bent om mee te zingen, zie ik je aanmelding graag tegemoet.

Bezoek website

Nunspeets Kleinkoor

Vanaf januari 2022 dirigeer ik het Nunspeets Kleinkoor. Het koor bestaat uit geoefende zangers die hun partij thuis instuderen en tijdens de repetitie maken we er mooie muziek van. Het repertoire is breed en beweegt zich niet alleen over gebaande maar ook over ongebaande paden. Het koor bestaat nu uit veertien leden en het zou heel fijn zijn als alten, tenoren en bassen zich melden om ook eens mee te zingen.

De repetitie is op maandagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in ‘De Ontmoeting’ te Nunspeet. Wil je een keer meezingen? Neem contact op via info@nunspeetskleinkoor.nl

Bezoek website

Parvo Talento

Vanaf mei 2022 dirigeer ik Parvo Talento. Het christelijk dames kleinkoor heeft een klassieke en eigentijds repertoire met kwalitatief goede en toegankelijke muziek. Ons koor heeft op dit moment dertien leden variërend in de leeftijd van 20 tot 60 jaar. Iedere dinsdagavond repeteren wij van 19.30 tot 20.45 uur. Wil je een keer meezingen? Neem contact op met Bertine Brink, tel. 038-3327463.

Bezoek website

Hervormd Kinderkoor IJsselmuiden

Sinds oktober 2020 dirigeer ik het Hervormd Jeugdkoor van IJsselmuiden/Grafhorst. Wat een feest is het om de heldere kinderstemmen te horen op woensdagavond. We zingen geestelijke liederen, psalmen, liederen van Sela, Elly en Rikkert en nog veel meer. Ben je zes jaar of ouder? Kom dan gezellig meezingen van 18.30 tot 19.30 in de Dorpskerk van IJsselmuiden. Vaste begeleider is René van der Werf. We zingen o.a. in verzorgingshuizen in gemeente Kampen.

Bezoek website

Swinging Woodnotes

De Swinging Woodnotes uit Epe zingen er iedere woensdagavond lustig op los. Het gezellige barbershop koor repeteert in de W.G. van der Hulstschool in Epe.

Barbershop is een makkelijk in het gehoor liggende manier van close harmony zingen. Een kenmerkend onderdeel van Barbershop is de presentatie. De basis van de presentatie ligt in het zingen met een natuurlijke uitstraling. Vrolijkheid, verliefdheid of weemoed worden overgebracht met de klank en de tekst maar ook met mimiek en lichaamstaal. Het standaard uit het hoofd zingen bevordert het contact met het publiek

 

Bezoek website