Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Magna Musica kwartet ~ Zwolle

12 november-3:00 pm - 5:00 pm

€ 16.50

Op zondag 15 november om 15.00 uur geeft het kwartet van Magna Musica een concert in de serie: Muziek met een Plus.

De muziek uit het ‘Klavierbüchlein’ van Anna Magdalena Bach staat centraal. Uitvoerenden zijn Joalien van den Houten, sopraan en Jan Kleinbussink, klavecimbel. Op het programma staan naast instrumentale muziek van Bach en anderen, aria’s die Anna Magdalena ongetwijfeld zelf, als professionele sopraan, gezongen zal hebben. We noemen de aria ‘Bist du bei mir’ en recitatief en aria ‘Ich habe genug – Schlummert ein ihr matten Augen’. Naast deze solostukken zijn ook andere stukken gekozen voor een bezetting van sopraan, alt, tenor en bas begeleidt door basso continuo. Deze stukken zullen gezongen worden door het kwartet: Joalien, Petra Huggers, Caspar van der Burgh en Paul Beunders.
Het belooft een bijzonder concert te worden.

De Stichting Muziek met een Plus in Zwolle presenteert acht maal per jaar op de zondagmiddag een gevarieerd muziekprogramma in het zalencentrum van De Hoofdhof in Zwolle-Berkum. Concerten met aantrekkelijke optredens door uiteenlopende, kleine of juist grote muziekgezelschappen.

Veel bezoekers komen niet alleen voor de muziek, maar ook voor een moment van ontmoeting onder het genot van koffie, thee of een drankje.

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
3:00 pm - 5:00 pm
Kosten:
€ 16.50
Site:
https://www.muziekmeteenplus.nl/kaarten-bestellen-1/

Locatie

Zalencentrum De Hoofdhof
Call Now Button