Over mij

Van jongs af aan zing ik al in verschillende oratorium- en kamerkoren.  Momenteel zing ik als sopraansolist, dirigeer ik diverse koren en organiseer ik concertseries.

Maak kennis

Dirigeren

Voordat ik de stap maakte om ZZP’er te worden in 2018 kwamen er al meerdere koorbesturen naar mij toe met de vraag of ik hun koor wilde dirigeren. Als zanger heb ik al verschillende inspirerende dirigenten voor m’n neus gehad en om nu eens een de andere kant te staan, dat vind ik een mooie uitdaging.

Lees verder

Mijn grootste passie: zingen

Als je tekst, muziek en zang zo beheerst dat je je publiek meeneemt in een verhaal; of het nu grappig of droevig is, dat vind ik het mooiste wat er is.

Lees verder

Aankomende concerten

Je bent van harte uitgenodigd bij de concerten waarbij ik zing, dirigeer en/of organiseer.

Bekijk agenda

Organiseren

Ik vind het belangrijk dat muziek voor iedereen toegankelijk is. Met de muzikale projecten hoop ik muziek dichterbij te brengen voor jong en oud.

Lees verder

Schilderijen & exposities

Een hobby van mij is schilderen. Inmiddels is dit een beetje uit de hand gelopen en exposeer ik ook in tehuizen, bibliotheken, dorpscentra etc. Dit doe ik alleen en soms ook met twee andere dames, waarmee we de groep ‘Exposées’ vormen: (tante) Arja Verduijn en Nel Versteegt.

Lees verder