Stichting Magna Musica

In oktober 2021 heb ik met twee andere enthousiaste zangers de Stichting Magna Musica in het leven geroepen. Neem een kijkje op de website van Magna Musica. In 2019 voerde Magna Musica haar eerste concert uit in de Sint Annakapel van Kampen. Dit project was erg geslaagd en ik wilde graag doorgaan om van deze groep zangers een ‘vast’ projectkoor te maken. Corona gooide roet in het eten, maar we hebben als bestuur toch doorgepakt met elkaar en al verschillende prachtige concerten gegeven in Klooster Nieuw Sion. Het ensemble zal in april (Nieuw Sion) en mei (Koepelkerk Arhem) weer concerten geven.

 

Het concertkoor bestaat uit acht tot twaalf (semi-)professionele zangers die grote(re) werken zullen zingen o.l.v. gastdirigenten en begeleid door een orkest. Hiervoor staan al plannen in de agenda voor het najaar, houd de website en socials daarom goed in de gaten. 

 

Het koor van Magna Musica bestaat uit maximaal twintig zangers. Zij bereiden in vijf tot tien repetities een concert voor. In december staan weer sfeervolle concerten op de planning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thumbnail_FB_IMG_1623531537662

Advent kerst flyer